Referenties

Personal coaching

Weg naar de horizonIk denk nog met een grote glimlach terug aan de coaching sessie met Joia. Gevoelens van mij die ik in eerste instantie niet kon plaatsen, bleken uiteindelijk met mijn familiesituatie te maken te hebben. Via een prachtig gecoachte familie opstelling aan tafel bij Joia thuis, zag en voelde ik alles ineens helder en duidelijk voor mij worden. Mede door die sessie is de band met mijn familie authentieker en liefdevoller dan ooit. Ik ervaar Joia als een invoelende, intuïtieve coach, die op de juiste momenten de juiste kloppende vragen stelt. Zeer bijzonder!

Helena Struik
Inspiratie Intuïtie Experience bijeenkomst voor netwerk van  mediators

Beste Joia, Nog bedankt voor de fijne en leerzame bijeenkomst van gisteren. Het vormen allemaal bouwstenen waar ik graag mijn voordeel mee wil en kan doen. Ik wens je alle geluk en succes toe.

Ton Luijendijk, mediator
MKB ondernemer coaching

Een kleine ondernemer met een vrij beroep moet aan heel veel dingen tegelijk denken. Dat brengt onrust met zich mee. Het coachen van Joia helpt me om te focussen. En om alle stapjes vooruit te bezien als onderdeel van grotere processen. Mijn vak gaat over ratio en over gevoel. De kunst is om de twee in balans te brengen. Het lukt pas om balans te vinden in de dingen die ik bedenk en maak als ze voortkomen uit een innerlijke balans. Joia weet me feilloos terug te brengen in die evenwichtige staat van zijn, met vragen, meditatie, visualisatie, energetische oefeningen.  Het resultaat is direct voelbaar. Er is veel meer energie om mijn werk te doen. Ben benieuwd wat ze me de komende tijd nog laat ervaren. Dank voor je inspirerende begeleiding!

Frank Toeset architect avb  
www.franktoeset.nl  
Energie behandeling

Michael (11 jaar) heeft last van Osgood Schlatter. Een pijnlijke bult onder zijn knie waardoor hij niet goed meer kan keepen. Hij kan hier volgens de arts nog last van hebben tot zijn 17de.  Kinderen in de groei die veel sporten kunnen hier last van hebben. Na een energie behandeling van nog geen half uur op de knie was de pijn totaal verdwenen en is sindsdien nog niet terug gekomen.

Personal coaching

Joia is een kei in het motiveren en inspireren van mensen. Dat heeft zij mij de laatste tijd wel laten zien! Ze heeft mij mijn waarde laten zien en de inspiratie laten zoeken die ik kwijt was en die ik zo nodig heb in mijn leven. Vaak zijn het dingen die je vergeten bent, maar die eigenlijk altijd latent aanwezig zijn. Zij geeft mij de ‘hup’ om verder te gaan, verder te kijken, en daar te komen waar ik heen wil en wat goed voelt voor mij. Zij stelt de juiste vragen, waardoor ik beter ga nadenken over bepaalde zaken en zo tot een inzicht kom. Ik kan weer verder met mijn leven!!! Dank je wel, lieve Joia, je bent een schat!  Willen we allemaal niet in de liefde en flow zitten zodat alles stroomt?

Gerda Dekker
www.touchforyou.eu
Personal coaching

Tijdens mijn zoektocht naar mijn passie was Joia daar, om mij in mijn proces te ondersteunen met haar nimmer aflatende vragen en oprechte interesse. Meelevend en creatief, dat is Joia!

Anke Waijers, Ayurvedisch masseur en personal coach
Personal coaching

Door Joia heb ik geleerd weer naar mijn gevoel te luisteren en er naar te handelen. Dit heeft mijn leven enorm verrijkt.

Marion Goethals

›› Iets voor u? Neem gerust contact op.